Special News

In view of the increase of the number of confirmed and suspected Coronavirus (Covid-19) infection cases in Hong Kong, the YMCA College of Careers (YMCACoC) follows the preventive measures from [...]

Open Day 2019

本校開放日舉辦了 圍繞主題食尚美學,優閒生活,潮印拍攝,電競比賽,融合社會,招聘講座等超過34個體驗及工作坊供公眾參與, 2天合共接觸及服務超過500人。 參加者參加完工作坊都十分滿足。  

Orientation Day 2019

今年除了有款待管理系, 設計藝術系,更加入了運動管理系的同學一齊參與迎新日, 大家透過團體遊戲或競技都體驗了很好的團隊精神, 建立了良好的友誼。盼望這份情誼在彼此間在學的時間, 甚或至畢業後仍然能夠在他們生命中繼續發芽!  

「青出於藍,豐盛年華」活動

好消息!我哋又有活動喇! 仲要係免費!免費!免費! 2019年6月20日我哋喺旺角麥花臣場館有大型活動,除咗可以即場免費報課程,仲有甜品示範、花藝手作、健康講座同好多唔同嘅體驗工作坊俾大家玩,完成指定任務仲有豐富禮物添!同場仲有僱主招聘面試同職位空缺展示,幫大家搵工! 想知點樣可以免費$0學到嘢又有證書拎?記得去我哋嘅課程諮詢站查詢啦!快D scan 海報QR [...]

page 1 of 2